Cine suntem?

Promovăm eleganța, valorificăm frumusețea naturală, respectăm fiecare client și suntem siguri că prima vizită la noi va fi începutul unei frumoase prietenii. Pasiunea, Profesionalismul, Determinarea, Entuziasmul și Seriozitatea sunt valorile din care s-a născut CORON BEAUTY CENTER. Ne-am înființat în urma pasiunii desăvârșite, exclusiv pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, și de a aduce bucurie în viața fiecăreia dintre dumneavoastră.

Orice salon de infrumusetare isi propune sa lucreze pentru clientele si clientii sai. CORON BEAUTY CENTER se implica cu seriozitate si entuziasm in a face oamenii mai frumosi. Scopul nostru este indeplinit atunci cand clientii nostri pleaca cu zambetul pe buze. Ne pasioneaza serviciile de infrumusetare si suntem la curent cu cele mai noi tendinte.

La Coron Beauty Center stilul, calitatea și rafinamentul sunt cele mai importante principii după care ne ghidăm și fără de care nu am putea razbi in industria frumuseții. De la început am știut că imaginea clientelor nostre ne reprezintă și ne recomandă, de aceea toate doamnele si domnisoarele care trec pragul salonului nostru primesc mai mult decât servicii profesionale. Toate clientele noastre primesc consultanță personalizata și aleg în final ceea ce li se potriveste cel mai bine. Sfaturile venite din partea specialiștilor noștri, completate de atmosfera relaxantă și primitoare în care va întampinăm, fac din vizita obisnuită într-un salon de înfrumusetare, o experientă deosebită!

Urmărește-ne!

© Copyright 2022 Coron Beauty Center Sighisoara. All Rights Reserved.

Built with Mobirise web builder